Reviews verzameld via Facebook.

 

Wil je zelf ook graag een review achterlaten ? Dat kan, door een mail met je ervaring door te sturen naar sigrid@bedear.be of via de link reviews ontvangen in mijn Google bedrijfsprofiel.

28.02.2022 : Markant

" Lieve Sigrid, Wat een ongelofelijke avond heb je ons aangeboden! Iedereen is vol lof over je werk en heeft genoten van je fantastische workshop! Proficiat en super dank voor alles !! Inge & Mieke namens Markant Zuidrand."

 

 

09.11.2021 : Linda

" Vanaf dat ik de eerste werken zag, wist ik direct, ooit vind ik hier het kunstwerk voor mij. En toen “Floating“ verscheen, was ik meteen verkocht - en het schilderij ook - aan mij 😀. Het hangt nu te schitteren in mijn living en ben blij dat ik het iedere dag kan/mag bewonderen."

 

 

26.09.2021 : Katia

" We hebben bij Sigrid een zeer leuke workshop mogen ervaren. Een zeer lieve dame met veel talent. In het echt zijn haar schilderijen nog meer impressionant als op foto. Zeker de moeite om eens kennis te maken met de werken en haarzelf. Bedankt Sigrid voor deze fantastische ervaring! Tot binnenkort en doe zo voort 😉😘"

28.06.2021 : Els

" Ik heb het kunstwerk "Change" eergisteren aan onze muur in de living gehangen en iedere keer dat ik er naar kijk wordt het mooier !!!

Het maakt me vrolijk en energiek, het straalt gewoon. 🥰"

17.06.2021 : Kelly

" Perfect match 😍!! En de benaming 'Jump they say' kon niet sprekender zijn bij de weg die ik momenteel bewandel … Alsof er een rechtstreeks lijntje van hierboven dat heeft ingefluisterd #synchroniciteit. Dankjewel voor de sprekende creatie 😘."

18.04.2021 : Jozef

" Mooie werken, met fantastische kleuren. "

09.01.2021 : Claus

" Wonderful paintings you create ! It’s great to have one in our home."

29.12.2020 : Marlize

" Het was moeilijk om een keuze te maken uit zoveel schitterende schilderijen. Maar de onze hangt nu te pronken aan onze muur.

Zeer blij ! Echt aan te raden voor iedereen die zijn thuis wilt opfleuren met abstracte kunst."

11.12.2020 : Alain

" Toffe nieuwe vibe in abstract art, support your local artist zou ik zeggen !"

08.12.2020 : Ann-Sophie

" Ik heb het kunstwerk ‘Céline’ cadeau gekregen bij de geboorte van onze dochter. Zeer prachtig werk, je ziet dat er veel passie en diepgang in het schilderij zit net zoals bij al haar andere schilderijen. Fantastisch goed bezig, keep going !"

29.11.2020 : Frank

" Als je een creatief kleurrijk abstract werk in huis wil halen, ben je hier bij de juiste kunstenaar."