top of page

Reviews voornamelijk verzameld via Facebook.

 

Wil je zelf ook graag een review achterlaten ? Dat kan, door een mail met je ervaring door te sturen naar sigrid@bedear.be of via de link reviews ontvangen in mijn Google bedrijfsprofiel.

31.07.2023 : Damaris

"Het waren de kleurrijke schilderijen die ons bij Sigrid brachten. Toch werden we aangetrokken door een heel ander werk. Zwart-wit, een krachtig doek waar je steeds weer iets nieuws in ontdekt. Het past perfect in onze woonkamer en geeft me telkens weer opnieuw een warm gevoel."

12.07.2023 : Martine

"We waren op zoek naar een kunstwerk voor ons strakke en minimalistische huis in Spanje. Met dit werk was het liefde op het eerste gezicht, het bracht niet alleen kleur in het geheel maar het straalt tegelijkertijd een dynamiek uit waarnaar je kan blijven kijken. Het is een waar centerpiece in ons interieur dat ook bij onze vele gasten steeds een reactie uitlokt."

05.12.2022 : Benny

"" We hebben even moeten wachten maar dat hadden we van in het begin gezegd dat we dat absoluut niet erg vonden. Nu het schilderij gisteren geleverd is en we het zagen hadden we beide het zelfdegevoel", Sigrid heeft ons goed aangevoeld. Dank u Sigrid, we zijn ongelofelijk tevreden ermee 😍😍😍😍"

15.05.2022 : Sylvie

Atelier in Beeld weekend " Mooie werken, mooie energie, mooie vrouw! Dank je om jouw licht op de wereld te laten schijnen!"

28.02.2022 : Markant

" Lieve Sigrid, Wat een ongelofelijke avond heb je ons aangeboden! Iedereen is vol lof over je werk en heeft genoten van je fantastische workshop! Proficiat en super dank voor alles !! Inge & Mieke namens Markant Zuidrand."

 

 

09.11.2021 : Linda

" Vanaf dat ik de eerste werken zag, wist ik direct, ooit vind ik hier het kunstwerk voor mij. En toen “Floating“ verscheen, was ik meteen verkocht - en het schilderij ook - aan mij 😀. Het hangt nu te schitteren in mijn living en ben blij dat ik het iedere dag kan/mag bewonderen."

 

 

26.09.2021 : Katia

" We hebben bij Sigrid een zeer leuke workshop mogen ervaren. Een zeer lieve dame met veel talent. In het echt zijn haar schilderijen nog meer impressionant als op foto. Zeker de moeite om eens kennis te maken met de werken en haarzelf. Bedankt Sigrid voor deze fantastische ervaring! Tot binnenkort en doe zo voort 😉😘"

28.06.2021 : Els

" Ik heb het kunstwerk "Change" eergisteren aan onze muur in de living gehangen en iedere keer dat ik er naar kijk wordt het mooier !!!

Het maakt me vrolijk en energiek, het straalt gewoon. 🥰"

17.06.2021 : Kelly

" Perfect match 😍!! En de benaming 'Jump they say' kon niet sprekender zijn bij de weg die ik momenteel bewandel … Alsof er een rechtstreeks lijntje van hierboven dat heeft ingefluisterd #synchroniciteit. Dankjewel voor de sprekende creatie 😘."

18.04.2021 : Jozef

" Mooie werken, met fantastische kleuren. "

09.01.2021 : Claus

" Wonderful paintings you create ! It’s great to have one in our home."

29.12.2020 : Marlize

" Het was moeilijk om een keuze te maken uit zoveel schitterende schilderijen. Maar de onze hangt nu te pronken aan onze muur.

Zeer blij ! Echt aan te raden voor iedereen die zijn thuis wilt opfleuren met abstracte kunst."

11.12.2020 : Alain

" Toffe nieuwe vibe in abstract art, support your local artist zou ik zeggen !"

08.12.2020 : Ann-Sophie

" Ik heb het kunstwerk ‘Céline’ cadeau gekregen bij de geboorte van onze dochter. Prachtig werk, je ziet dat er veel passie en diepgang in het schilderij zit net zoals bij al haar andere schilderijen. Fantastisch goed bezig, keep going !"

29.11.2020 : Frank

" Als je een creatief kleurrijk abstract werk in huis wil halen, ben je hier bij de juiste kunstenaar."

bottom of page