top of page

SIGRID BEDEER

Na mijn studies interieurarchitectuur aan het Henry van de Velde-instituut, ben ik gestart op een architectenbureau in Antwerpen. In 2018 had ik nood aan een nieuwe uitdaging en besloot een andere weg in te slaan, volgde een aantal cursussen, workshops en maakte mooie inspirerende reizen.

In mijn zoektocht volgde ik naast de cursussen over persoonlijke ontwikkeling ook een cursus zang, dans (tango) en intuïtief schilderen.

Zie overzicht bij Inspiraties onderaan deze pagina.

Bij het abstract schilderen kwam ik meer in contact met mijn gevoel en gaf dit een nieuwe richting. Mijn abstracte schilderijen vertonen felle kleuren, stralen energie uit, laten soms een innerlijke zoektocht zien, alsook veel passie en liefde ... Wanneer je luistert naar je hart, ontplooit je intuïtie.

Sigrid Bedeer, abstract schilder bij BE DEAR, Belgisch kunstenaar, kat Ebony houdt alles mee in het oog
Sigrid Bedeer, vakantie in Mandali Retreat center Italië, lake Orta, abstract schilder, Belgisch kunstenaar

Vanwaar nu de naam BE DEAR. Deze is afgeleid van mijn geboortenaam Bedeer (°1971) en staat voor "wees lief en in de eerste plaats voor jezelf".​ Het goud staat voor "shine your light" of laat jezelf zien en leef je leven ten volle. 

BEDEAR-naamkaartje.jpg

In mijn visitekaartje werd eveneens het goud verwerkt. Door de goede zorgen van drukkerij Baskerville uit Kontich, werden ze stijlvol en komt de goudschittering mooi tot zijn recht. Dankjewel !

 

Het kleurrijk schilderij op de achtergrond vind je terug in mijn portfolio onder 'abstracte schilderijen 2020', titel : Corona inner war.

 

Soms heb je dat extra duwtje nodig om te durven schitteren :  

 

" BE GOLD  -  BE BOLD  -  BE YOU "

 

 

Deze gouden kleur of schittering vind je ook terug in enkele van mijn werken : You and me, Left wing in the dark, Universe 1, Connection 1, Connection 2 en Céline. Dit laatste werk heb ik gemaakt als cadeautje voor de geboorte van Céline.

Om dit klein wondertje te verwelkomen op deze wereld, gaven de kleuren van haar geboortekaartje me inspiratie. Het werd een klein schilderij dat met veel liefde werd gemaakt en me ook even terugbracht bij de geboorte van mijn eigen zoon ...

MIJN ATELIER

MIJN ATELIER

INSPIRATIES

INSPIRATIES

De voorbije jaren heb ik veel mooie mensen ontmoet en locaties ontdekt die mijn groei mee bekrachtigd hebben. Ik ben eenieder dankbaar voor hun bijdrage, geduld en inzichten, ... en ik kijk vol ongeduld uit naar meer.

Neem een kijkje op hun site en ontdekt misschien iets wat ook jou een stap dichter bij jezelf, je doelen en je dromen brengt.

Cursussen & workshops :

Ervaringen :

Lectuur :

En alle lieve vrienden en familie die steeds in mij geloven. Namasté ❤️

bottom of page